#loppistajm


Kom och sälj på loppisen, du mé!

Det är enkelt, roligt och bra för miljön!

Köp din plats nu - loppisen brukar bli fullbokad snabbt!


Öppet alla lördagar kl. 11-15, 21 april - 16 juni & 4 aug - 6 okt 2018.

Har du också prylar, som samlat lite för mycket damm på vinden eller i källarförrådet? Eller är du en konstnärlig själ, som tillverkar fina pryttlar du gärna vill testa att sälja? Då har du hittat rätt! Här har du loppisen med pangläge mitt i City, där vem som helst får vara med och sälja!

Loppisen på Karlaplan är ett säkert kort för dig som ska sälja på loppis. Hos oss vet du som kund vad du får: En välbesökt och välarrangerad loppis av de rutinerade arrangörerna Stockholmsmarknader AB.

Här mitt på Karlaplan i centrala Stockholm samlas gott om både shoppingsugna Stockholmare och turister som vill ha dina gamla pryttlar.

Säljplatser finns för 250 kr, och är ca 2,5x1,5 m. Ta med eget bord e dyl om du vill ha detta på din plats (tänk på måtten).

På platserna gäller följande: Du får INTE sälja mat, dryck och godis för direktförtäring.


VAR ÄR LOPPISEN?

Pittoreska Karlaplan ligger mitt i Stockholm City, på Östermalm. Loppisen håller till under de vackra almarna, längs promenadstråket i rundeln runt fontänen. Hit till Karlaplan tar du dig lätt både med tunnelbana och bil.

Kommer du med bil kan du parkera på ordinarier parkeringsplatser i området. OBS! Följ instruktioner från våra medarbetare på plats på torget!

Du som åker kommunalt har tunnelbanans station Karlaplan precis vid torget och loppisen. Flera busslinjer stannar också i närheten. Klicka här för karta och mer vägbeskrivning.

Tips för loppisdebutanten hittar du genom att klicka här!

Bilder på våra loppisar hittar du här!

 

Diggar du loppis?

Håll dig uppdaterad med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev!

Epostadress:www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/aretsforetagare.html http://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/1/nomineringarna-klara-for-collectors-awards-2015 http://www.taby.se/Bygga-bo-och-miljo/Miljo/Tabys-miljopris/